Přichází Zima

Přichází Zima

Anotace: Trochu veselejší básnička.

Modré nebe bílé mraky,
Ohniv oko dnů je král,
Pojď semnou pouštět draky,
Vrátí se nám časy kdy já si s tebou hrál.

Duhové listí lemuje cesty,
Poklidná zima se blíží,
V noci jasně září hvězdy,
Sněhové vločky z nebes se plíží.

Zima již přichází podzim je pryč,
Sněhové sáně a koně bouří,
Sněhová paní na své koně bere si bič,
Po projížďce s ní každý touží.
Zima přišla je tu zas,
S ni jsou tu svátky,
Zima je míru čas,
Nezoufej až skončí za rok je tu zas.
Autor Prousan77, 12.11.2006
Přečteno 460x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí