Zimní nostalgie

Zimní nostalgie

Anotace: možná špetka vzpomínání...

Babička
u kamen sedí,
stařičké ruce pletou hbitě,
zázračně střídají vlněné nitě,
s úžasem kotě hledí
na klubíčka.

Na drátku
osudy lidí,
každá nitka je povídání
z dob, kdy klobouky měly všechny dámy...
S odstupem času vidí
jen pohádku.

Bolesti
z příběhů mizí,
jen láskou je to vyprávění...
Třeba se dnešek s léty také změní
a jiné kotě nit cizí
bude mít pro štěstí.
Autor Cecilka, 10.02.2005
Přečteno 684x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí