JESKYŇÁŘSKÁ

JESKYŇÁŘSKÁ

Anotace: ???

Jeskyňářská

Bavili se netopýři
jednou večer v pátek,
do jeskyně zrovna mířil
speleolog Svátek.
"Nese lana,karabiny."
řekl první z netopýrů.
Druhý řekl:"Zas kraviny,
lidi neznaj žádnou míru!"
Netopýrům ruší spánek
ve svítilně monočlánek.
Tak se oba naštvali,
slétli - Svátka sežrali.
Trochu krve,trochu masa,
strejda Svátek to je klasa.
"Žádné špeky,samý sval,
to jsem si zas jednou dal."
Řekl první z netopýrů,
zamlaskal a vzlétl v míru...
Autor o.a.k., 14.11.2006
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ta je bezva. Do jeskyně nelezu ani za nic.

14.11.2006 21:35:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí