Les

Les

Anotace: V lese je krásný čistý klid

Unavený klesám k zemi
jak dešťová kapka v letním měsíci
ruce mi tíhnou jak malému mimi
má mysl je lehká a tančí si

Tu otevřu oči a pohlédnu přes
na pařez obrostlý mechem
mysl se zbystří a vidím vřes
tráva se pohne mým dechem

Jsem v lese,v tom nádherném tichu
úplně,úplně sám
tu slyším jen kukačku „KU KU“
ruku si na pusu dám

Přichází večer a den je u konce
dost už jsem se tu kochal
zvednul jsem své tělo lehounce
a domů jsem pomalu spěchal
Autor Dao de, 18.11.2006
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí