Kapka deště na okně

Kapka deště na okně

Anotace: Co jest ona kapka na okně? nevím, viděl jsem ji a už tu není, spadla a zkončila

Hleděl jsem jedou skrze okno ven,
zjevil se mi ten překrásný sen,
jak skrze kapku vidím celý svět,
který by mohl býti bez těch ošklivých vět.

Viděl jsem onu kapičku,
ta však nepatřila podzimnímu deštíčku,
nýbrž jen letní přehánce,
která však rychle odejíce,
připravila mě o onen sen,
kterýž jsem vždy hledajíce,
nikdy nenašel.
Autor A.N.D.Y., 03.12.2006
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí