Zase zima

Zase zima

Anotace: Hančí

Ach Hančí,
co jsi to tenkrát ráno cítila,
všechny o tom,že bude jaro
dokonale přesvědčila.

Sky už sázel dýně,
bean hlásal,že nové zrození
se chystá,
Mourek nové strany zakládal,
já chtíc tomu otupit hrany
jsem o čase plném lásky snila
a zima.....ta nás pěkně překvapila.
Dává nám znát,jak pevně
ve svých rukou vládu drží
na jaro pomyslet,dá se jenom ztěží.
Autor takova, 16.02.2005
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí