Zima

Zima

Anotace: -

Zimní čas se blíží k nám,
každému je dobře znám.
Jak malebný je zimní kraj,
je to jako bílí ráj.

Křišťálové vločky padají k zemi,
vždy obdivované jsou všemi,
však dostává si zima do své moci,
všechny kouzlem zimní noci.

Sníh pokrývající trávu,
získává si obdiv, slávu,
v srdci každého kdo má snad,
zimu aspoň trochu rád.

Zima je svým kouzlem krásná,
však bílá zima bývá vzácná,
ale každý zimní den,
i tak si sním svůj zimní sen.
Autor hidden, 14.11.2011
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí