Místo, jež nezná nikdo jiný

Místo, jež nezná nikdo jiný

Anotace: Znám místo neznesvěcené liskou přítomností. Nevěřili byste, kolik takových ještě existuje. Stačí hledat...

Znám úkryt krásný,
před zraky lidí skryt.
Vzduch svěží a jasný.
To místo má vše co můžu chtít,

Údolí tiché, slunce jej světlí
Pěšina není, musíš cestu znát
Když umřeš zde, tělo tvé zetlí
nikdo tě nenajde, nemusíš se bát.

Pod skálou příkrou,odbočka skrytá.
Jen srny a já trefíme tam.
Na místě vzácném,oltář přírody mě vítá,
já obětinu malou na něj vždy dám.

Oheň můj jasný v noci
nespatří oko člověka.
To místo je mé a má mě v moci.
Toto je skrýš má odvěká.

Obkolpen horami vysokými,
tou nehybnou masou,
já cítím se zde jiný.
Zasypán smyslovou krásou.
Autor kruppe, 20.12.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí