Poslední dotek léta... dnes!

Poslední dotek léta... dnes!

Anotace: *********************************************

Vymýšlím zbraně mnohosečné
-u stolu s lampou tvořím věty...
Tu náhle zázrak spojí světy.
Na ruce přistane mi slunce- sedmitečné.

Odkud se vzalo zvířátko cizí?
Malinký brouček v tom zimním čase
snem pouhým, krásným býti zdá se.
Chvíli tu pobyde, pak opět zmizí...
Autor kruppe, 22.12.2006
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky se ti to zrodilo v hlavince :)

23.12.2006 01:56:00 | En

Moc se mi líbí ten nápad.. fakt super!

22.12.2006 18:20:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí