Jarní

Jarní

Anotace: ...všichni tady sní zimní sen o jaru, tak se přidávám, jelikož jaro ráda mám.

Vzpomeň,
na lákavou vůni
rozkvetlých květů
a než naděješ se,
jaro je tu!

Vzpomeň,
na rozkvetlý strom a
sladký polibek její,
to odpoutá pozornost
od závějí...

Vzpomeň,
Na procházky parkem,
či po nábřeží a neboj se,
neb zima se již dlouho
nezdrží...
Autor Popelka, 20.02.2005
Přečteno 598x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí