Sněhuhulákův den

Sněhuhulákův den

Anotace: dětem:)

Zpíval palec
A zpívali ti menší
Na kalužích led
Jim pod polštářky tál
Bosá noha v bílém sněhu
Písně z vloček vykřupal
Nebuď hloupý,sněhuláku
-Řádí chřipka!
Nastydneš nám chytneš rýmu
Tak nazuj boty na krk šálu
no podívejme, na fešáka !
A do rána z něj ,děti, zbyla
Jen loužička
Boty šála
Autor Art Brasi, 20.02.2005
Přečteno 640x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí