Voda co láká

Voda co láká

Anotace: -

Údolí, které na mne čeká,


 plné mrtvé hloubky,


 z dálky se mi smějí


 z vlnek ostré zoubky.


 


 Blyštící se hladina,


 vidím černé mraky,


 v dálce krajina,


 chtěl bych do nich vejít


 a sejít se tam s nimi,


 v náručí a objetí zimy.


 


 Stromy co odráží se,


 mihotají, mění se


 a pěna u kraje jak beránci,


 hraje si s kameny a bahnem,


 pleská si v temném tanci


 o mrtvý břeh bez trávy a života,


 čiší z toho samota.


 


 Kruhy, co se roztáčejí,


 sen o mrazení z víru,


 co mne táhne do toho mokrého nebe,


 zebe z toho,


 ale už se těším nezřízeně

Autor numix, 05.01.2012
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí