Bylinková

Bylinková

Anotace: Nejen pro Jirku...

Nesu ti náruč plnou kvítí,
vzácného ve své skromnosti,
to předá sílu tvému žití
a nejsou to žádné tajnosti.

Divizna umí horkost zvládnout,
sedmikráska jí poradí,
podběl a šalvěj chřipku žádnou
ujmout se moci nenechají.

Maceška dodá tváři jasu,
tužebník kosti posílí,
rozmarýn zas myšlenkám času,
aby se spolu smířily.

Mateřídouška chybět nesmí,
ani heřmánek, to se ví,
a aby kouzlo měl tvůj vesmír,
mám tu meduňku pro snění.
Autor Cecilka, 23.02.2005
Přečteno 625x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (14x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí