Cesta domů

Cesta domů

Anotace: ..psáno o nočních hodinách cestou k domovu

Tou mlžnou krajinou já toulám se sám.

Sám a ničím nespoután..

A stíny krajiny do očí mě zasahují,

kolem staré stromy bezcílně se toulají.

Pouliční lampa mi kryje záda,

v tom nehostinném kraji,

kde pýcha se s ochotou hádá.

 
Autor Dezolát, 07.02.2012
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí