Podzimní posezení

Podzimní posezení

Anotace: ..ale houby, píseň (2009)

Zčistajasná věc to je,
nadobro jsem se pomát.
Nedá mi to pokoje,
budu už takový pořád.

Rok co rok na podzim,
v českých luzích a hájích,
roste hub jako sviň -
veliké množství znám jich.

Málokdo ví, jak je hezká
Lysohlávka česká.
Velmi okouzlující
jednohubka modrající!

Kousek za lesem,
venčím si psa touhle dobou,
malý klobouk našel jsem,
rostlo jich tam velice mnoho.

Byl jich pak plný koš
a na to můžete vzít jed,
že jsem jich šedesát
hned na posezení sněd!

Málokdo ví, jak je hezká
Lysohlávka česká.
Velmi okouzlující
jednohubka modrající!
Dneska!
Zčista jasná věc to je,
nadobro jsem se pomát.
Nedá mi to pokoje,
budu už takový pořád!
Autor el sereno, 16.02.2012
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí