Jaro

Jaro

Anotace: Začíná krásné jaro,kdy ptačí melodie probouzí květy ze zimního spánku.

Jaro, jaro,pojď si hrát,
tancem ledy roztávat.
Jaro, jaro,pojď si hrát,
nech sněženky rozkvétat.
-
Jaro,usmívej se na nás,
zaujmi krásný ptačí hlas.
Nech vcházet teplo do domu,
smíš mechem obrůstat kmen stromu.
-
Trávo sněhem zavátá,
probouzíš se ze studené zimy.
Už za chvilku budeš vzkvétat,
na loukách,polích i u březiny.
-
Už cítíme jara vůni,
slyšíme brouků bzukot
a vidíme plavat rybky v tůni.
-
Lesy,louky,lány,
jakou barvou
jste štětcem namíchány?
-
Jaká je to barva,
co po zimě se objevuje?
Přeci barva jara!
Autor Trigorin, 20.03.2012
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať žije Jarooo ! =)

21.03.2012 19:15:38 | Trigorin

Jaro už na nás klepe. :-)

20.03.2012 18:29:08 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí