Světlo ve tmě

Světlo ve tmě

Anotace: Je hezké když si vzpomeneme na naši dobu dětství,kdy jsme se krčeli v posteli a báli se tmy,podívali se z okna a viděli nad sebou ty nádherné rozsypané drahokamy zdobící noční černý šál.

Když je temná noc,
světlo vyjde lidem na pomoc.
V podobě měsíce,
osvicuje naše líce.
-
Světlo je i v kráse hvězd,
je vidět ze všech cest.
Za pochodu věčného,
krajinou natolik temnou,
je spatřeno něco jasného -
měsíc nad vodní hladinou.
-
Hvězdy jako perly rozsypány,
zdobící černý šál.
Ne všemi poutníky rozpoznány,
mnozí hledajíc je dál.
-
Snad najdou to po čem touží,
my víme k čemu hvězdy slouží.
Posvítí nám,tam je směr,tam je cesta,
vede nás domů,do vesnice či mě
Autor Trigorin, 21.03.2012
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí