Podzimní esence

Podzimní esence

Anotace: kéž by

Na úpatí hor
kam smutky se svažují
jak kapky z oblaků
pomalu stékají
v prameny jezerní
kde voda průzračná
vtéká mi do dlaní
všechna slast života
sladce mne naplní
pohledem do vody
z níž život pramení
tam kvete příroda
tam pany jezerní
z listový, stromový
splétají
krajinu podzimní
kde barvy vzkvétají
všechna má trápení
v kráse se ztrácejí
tam toužím spočinout
navěky zasněný.
Autor periarmos, 12.04.2012
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí