Procházka lesem

Procházka lesem

Anotace: Nemilé setkání.

Potkal jsem se s divočákem,
měl vám pěnu pod rypákem,
asi právě svačil chutně,
vypadal dost přeukrutně.

Na strom jak veverka lezu,
ještě volám na Terezu,
neváhej a rychle vzhůru,
čert ať vezme tuhle túru.

Štětináč byl pěkný macek,
zadek cítí ostrý klacek,
Tereza též bědovala,
že si tanga potrhala.

Kanec dole mlaská funí,
pobaveně na nás čumí,
o žrádlo už nemá zájem,
chce nás pouze prohnat hájem.

Naštěstí pak sviňka milá,
samčí choutky podnítila,
kanec ji teď přednost dává,
tahle jistě bude pravá.
Autor Psavec, 23.04.2012
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, kouzelníček, střelkyně1, Linzerka, jitka.svobodova, Jeněcovevzduchukrásného, annie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pobavit umíš a potěšit. Díky za Tvé blbinky.***

24.04.2012 10:39:57 | jitka.svobodova

Jen ať si vrzne, kaňour jeden, ale co nejdále od stromu, aby z toho nebyla nakonec švédská čtyřka :-)

23.04.2012 20:05:04 | Jeněcovevzduchukrásného

úsměvná =))

23.04.2012 14:21:29 | annie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí