Zahradnická

Zahradnická

Anotace: Update: Přišlo zítra.

Nemusí pršet, hlavně když kape,
ale ani jedno neděje se nyní.
V mracích držet osud, naděje,
všech růží, jahod i petúnií?

Nespravedlivé.

Deště nikde, studna téměř suchá.
Za koně? Za vodu království dám!
Zahrada mi říší, nebo muka?
Hle, blesk! Halucinace už vídám?

Na mou duši,
ono prší!
Ať se neuspíší!
Ať vydrží.

Ani kapky na listech už není.
Dva centimetry, ani jeden navíc.
Čekám další dávku toho jmění,
přijde zítra, či až za měsíc?
Autor czbero, 22.06.2012
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí