...babí léto...

...babí léto...

Anotace: jedna předčasná :-)

vítávám ráda babí léto

takové malé, podzimní jaro

dny setkávání paprsků slunce

úsměvů a poletujícího listí

větru, co jen dělá, že ulice čistí

suché trávy, napadané v tůňce

na polích od kol traktorů káro

...jen koupání mívá už veto
Autor te.re., 03.08.2012
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí