Tyrka - voděnka bílá

Tyrka - voděnka bílá

Anotace: Óda na Tyrku.

Piju doušek po doušku.
Pak odložím skleničku.
Dám si ještě trošku.
Však piju vodičku.

Vodičku z pramene.
Lepší než barevnou.
Však když je korýtko dřevěné.
Není nad vodu levnou.

Vím, že to nechápete, já však piju dál.
Vodičku z Tyrky, kterou tak ráda mám.
Autor ašari, 03.08.2012
Přečteno 352x
Tipy 1
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No pokud to je Tyrka s pod Beskyd,tak ta je lahodná.

05.08.2012 09:23:59 | Danger

je :)

05.08.2012 22:12:24 | ašari

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí