VESMÍRNÁ

VESMÍRNÁ

Anotace: Vesmír nám ještě ukrývá mnohá tajemství..

všímám si v černé tmě těch mlžných závojů

vídávám komety na cestě jejich cest

slýchávám konce hvězd a pohádkové začátky

vesmíru vesmírů aby mohl vzkvést



světelné lampičky a tečky na plátně

nakreslili bohové a na cestu nám svítí

ať měsíc stříbřitý či hěvzdy zářivé

to rozházené vesmírné kvítí



vzdávám hold vesmíru ať je tu navěky

vzdávám hold jemu a cestám v něm

vzdávám hold všemu tady - ať navždy vydrží

a my ať přežít dokážem
Autor Evelin-Goldenmajer, 06.08.2012
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí