Lesní panna

Lesní panna

Anotace: také zhudebněná (2012)

Potkal jsem lesní pannu,
řekla ať vyhodím vanu.
Že prý se nemám mýt,
jestli ji chci odpanit.

Nechtěl jsem z ní dělat mrchu,
řekl jsem, že mám jen sprchu.
Odkryla však svoje boky,
jsme spolu už čtyři roky.

Učil jsem jí význam mýdla,
vařil jsem jí teplá jídla.
Nechtěla však nosit šaty,
tak jsem žil i já nahatý.

Stačilo potom jen honem,
říci světu lidí sbohem.
Tak řekla magickou větu
a otevřela bránu všech světů.
Autor el sereno, 18.08.2012
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí