Sen

Sen

Anotace: Stejně jako ostatní básničky, i tahle vznikla před sedmi lety. Ale ještě není nikde publikovaná, tak proč na ni zapomenout.

Sbírka: Pubertální básnění

Jsi malým ptákem,
malým krkavcem,
letíš daleko,
za ruku s Měsícem.
 
Řeka pod tebou zvolna zpívá,
netušíš, jaký strach mívá
z dálek neznámých a nocí hlubokých,
to, co se ztrácí v nich,
nenahradí smích.
 
Jsi malým ptákem,
malým sokolem,
letíš nocí,
nočním obzorem.
 
Stromy pod tebou tiše šeptají,
netušíš, jaký strach mívají
z dálek neznámých a nocí hlubokých,
to, co se ztrácí v nich,
nenahradí smích.
 
Už svítá,
slunce se navrací,
procitáš,
sen se vytrácí.
Autor Aleera Darkness, 02.10.2012
Přečteno 740x
Tipy 9
Poslední tipující: bloodysunset, Morgenstern, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, Anjesis, Romeo3769, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sluneční smích
na chvíli ztich
sen na křídlech
má již naspěch

02.10.2012 14:27:58 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí