Vlci

Vlci

Anotace: -

Vlci

 

 

Zapadá slunce, trum tá dý dou,
vlci ve smečce na sever jdou.
Trum tá dý dádata, trum tá dý dou,
zapadá slunce a vlci jdou.

Na břehu řeky, trum tá dý dou,
koukají na ryby - tam pod vodou.
Trum tá dý dádata, trum tá dý dou,
rybky si plavou - tam pod vodou.

Celé dny běží, trum tá dý dou,
a v noci leží pod oblohou.
Trum tá dý dádata, trum tá dý dou,
sny se jim zdají pod oblohou.

Jak rychle běží, trum tá dý dou,
sněhy se balí jim kolem nohou.
Trum tá dý dádata, trum tá dý dou,
skrz závěje už dál nemohou.

Za polárním kruhem, trum tá dý dou,
stahaní vlci v dálce kamsi jdou.
Trum tá dý dádata, trum tá dý dou,
v dálce mizí vlci, trum tá dý dou.

Autor hubape, 28.10.2012
Přečteno 461x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Tulačka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

spíše to vidím na píseň.:-)

29.11.2012 19:37:21 | Robin Marnolli

Vlci jsou má nejoblíbenější zvířata :)

28.10.2012 11:56:37 | Grakon2702

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí