Vločka

Vločka

Anotace: -

Sněhová vločka padá k zemi,
copak jí tam asi čeká?
Padne někam k zemi,
či na plotě se usadí.

Vzhlížet okolí, nebo
na louce se sestrami se usadí.
Odtud zahřívat travičku,
jak peřina malou holčičku.

Na jaře pak zas,
pod paprsky jarními,
na vodu se promění.
A stane se tou zelení.
Autor Delven, 12.02.2013
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí