Věštírna

Věštírna

Anotace: xxx

Nakřáplé ucho hrnku
s kaluží od kávy.
Hladinu mého smutku
se snížit nedaří.

Nestoudná zima tančí,
z hostiny nespěchá
a na nebeském ranči
slunce
je hvězda daleká.

Mrazu dech tiše sípe
po trávě paloučků,
jiskřivost zanechává
tisíců pavoučků.

Kalendář napoví nám,
co neví sedlina.
Když březen končívá se,
zas jaro začíná.
Autor Teop, 11.03.2013
Přečteno 377x
Tipy 3
Poslední tipující: Akrij8, Miriska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí