Po heřmánku se spává...

Po heřmánku se spává...

Anotace: jarní

Jak voníš po heřmánku,
a očka z pomněnek máš
rudé šípky tvé rty nalijí.

Levandule dá ti spánku,
z mateřídoušky sen znáš,
zkus pít doušky rosy z lilií.

Pro její štěstí,
pro její dívčí smích,
svěsím já pěsti,
vůkol zbud luční klid.
Autor Dominik Plesr, 29.03.2013
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí