rozkvétá kalich neznámých pocitů

rozkvétá kalich neznámých pocitů

Anotace: nádech a přivřené oči chvíle kdy svět se točí





 spící

 tvé tělo

 čtu každé ráno  potají

 

 na stránce sedm

 v dlaních

 tvář mám založenou

 

 sny

 co se nezdají

 vkládám do  jemných vln

 

 buď

 stínem kroků mých

 komnatou nedovřenou

 

 neptám se

 vejdu

 tvou náruč sklidím v plném květu

 

 rozhodím

 po větru

 v závanech nechám plout

 

 všude

 mi rozkvétej

 barvami ozdob les


 ať

 každý zatouží

 v něm se nadechnout







 

Autor přechodná záležitost, 31.03.2013
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, Lůca, Morgenstern
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí