Doba

Doba

Anotace: ledová

Kdepak trek, kdepak výzkumné granty
jakýpak projekt z hlav infověku
nic z toho, mých lyží s lubrikanty
skluz rozjedu, noc vlka v převleku

neřeším garmin, outdoor sporttester
prvenství, akční maximum, výdrž
extrém do databáz, kronik lejster
statistik s políčky, rekordů přítrž

v předstihu tělo přivykám na chlad
ledové doby, ne-li dočasně
užít si drobet počasí nálad
s větry poruce výt jednohlasně
Autor Petbab, 02.04.2013
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan, přechodná záležitost
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí