Bezejmenná III.

Bezejmenná III.

Anotace: Brrrrrr, ještě teď je mi zima, jaroooooo

 

Myšlenky chumelí
ze zimní oblohy
V oknech se promítají
různé formy tmy


Láska


Ta roztává do drobných kaluží


Chlad


Zamrzá v pohledech
Tichých
Bílých večerů
Do pustin
Do jiter
Do podmalovaných kontur červánků


Co se zapomněli
Kdesi

 

Autor M.V.Jung., 12.04.2013
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Dark Princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí