Marodná žížala

Marodná žížala

Anotace: Taková dětská báseňka.

Vylezla ven žížala,
že ji trápí rýma,
také hodně kýchala,
na vině je zima.

Slunce zas tě vyléčí,
slibuje ji myška,
odbornou to chce péči,
teplé dej do bříška.

Vařím ti čaj lipový,
ten ti zdraví vrátí,
k tomu koláč medový,
nemoc se hned ztratí.

Už je zdravá žížala,
těší se z pohody,
dlouho se však nesmála,
krtek má teď hody.
Autor Psavec, 19.06.2013
Přečteno 531x
Tipy 1
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super,taky mám jednu o žížale.Jestlipak bývají někdy nemocné?

19.06.2013 19:54:04 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí