Už je to dávno

Už je to dávno

Anotace: Další z řady básniček, které vznikly v roce 2006.

Sbírka: Pubertální básnění

Už je to dávno,

byls ještě malý kluk,

už je to dávno,

co svět byl plný luk.

 

Už je to dávno,

co motýli létali.

Už je to dávno,

co květiny zpívaly.

 

Už je to dávno,

co stromy šuměly melodie.

Už je to dávno,

co brouci vytvářeli parodie.

 

Už je to dávno,

co sluneční paprsky dopadaly sem.

Už je to dávno

a jak krásná byla zem.

Autor Aleera Darkness, 22.06.2013
Přečteno 635x
Tipy 1
Poslední tipující: bloodysunset
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí