mraky

mraky

Anotace: ...někdy je zajímavé se na ně zahledět...

Temné příkrovy šedi

si spěchají kamsi,
kde vyvolat
by chtěli
snad svár,

hřebenem ohnivým

blesky je češou,

pak z bolesti snad,

z vlasů
vytrhaných

zkrápí
zemi žíznivou
po blahodárných
krůpějích

...však hořce někdy chutnají...
Autor chalcedon, 21.01.2007
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí