Hlasy

Hlasy

Anotace: ...určitě si přečtěte

Průzračnou bystřinou, tajemným lesem nese se k nám,
ten zvuk přírody, ten co já rád tak mám.
Průzračnou bystřinou, tajemným lesem vleče se k nám,
ta vůně ohně, co já rád tak mám.
Průzračnou bystřinou, tajemným lesem jde život k nám,
láká nás lůnem svým, tak jak rád to mám.
To příroda ze spánku vzbouzí se,to rozkvete květ a voní nám,
to zvířecí hlasy mluví k nám.
Přesně tak, jak jaro už po sté znám.
Autor Diablek, 21.01.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí