Orkán Xaver

Orkán Xaver

Anotace: .....

Naše kráva pitomá
od kolen dolů
Byla včera posraná…
To orkán Xaver
Udělal HALÓ
Ta hrůza
A cože se stalo ?
Nebohé dobytče
Odvázalo se z řetězu
A prý : „Už tam nevlezu! “
Po chlívku skotačilo směle
V ten moment nás ovšem
Mělo u prdele !
Zkrocení zlého
Stálo farmáře síly tolik
Že musel do sebe
Obrátit žejdlík
Aby předzvěstí nebylo málo
To potom, když se to stalo
A přišel ten slíbený větřík
Pokácel stromy
Zobracel záhony
A odfičel na Rus
Oddechl si fotřík…
A kráva zase
Dojí mléko
Ráda se pase
A roste jí z telátka břícho….
Autor v.hercik, 09.12.2013
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana B., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je jak z jednoho horroru ,,Vemena vzhůru!,,...

09.12.2013 11:41:30 | enigman

Bohužel...dle pravdy,...

10.12.2013 23:33:40 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí