Vločka

Vločka

Anotace: bílá, sněhová...

Vločka za vločkou padá,
člověk by řek, že budu ráda...

Brodím se skrz metry sněhu,
dřív ve mě sníh vzbuzoval něhu...
Oči pálí od silného větru,
kolik zítra spadne metrů?

Malé děti radostí křičí,
na sáňky se hrnou
je čas vytáhnout dlouhý kabát liščí,
snad křikem svým lavinu nestrhnou...
Autor Christien, 24.01.2007
Přečteno 440x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí