Zamilovaný Bax

Zamilovaný Bax

Anotace: Je to tak, i naši pejsáčci mají své dny :o(

Ach, přátelé milí a vážení,
neznám snad horší soužení,
než když miláček čtyřnohý
ztratí srdce, čich, pro psí idoly...

Kudy chodí, tudy skučí,
žaluje, pláče a kňučí,
nechce pít a nechce žrát,
hodiny vydrží lkát.

U dveří si v koutku sedí,
toužebně po klice hledí,
jeno nářek neutichá,
ve dne, v noci pro NI vzdychá.

Co vzdychá!!! Ty tóny vroucí
nepřehluší hudba řvoucí!
Ani vata do uší...
lásce se nedá poručit.

Snad lehký odvar z makovic...?
Pššššššt....
už vám neprozradím nic.
Autor Cecilka, 04.03.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí