Kočičan

Kočičan

Anotace: Skrze bájné dálky v obyčejný kout...

KOČIČAN

Dálkou k vrchům hlubokých roklí,
letím pruhy luk a mezí.
Vítr mi šlehá do očí déšť.

A kdesi hore krouží ptáci...

Šílenou rychlostí stesků,
vleče se celý den.
Malé hory příkrých svahů.

A kdesi hore zvoní obláčky vlny...

Po hřebenu lámu štíty,
co nás čeká u konce,
ni krásný světa kraj.

Jen ztracený kout v širém světu...

Tak tam jzedím sám,
bez smyslu
a s bandou malých tygrů.

Neb já jsem Kočičan...
Autor Dominik Plesr, 08.08.2014
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí