na zamyšlenou

na zamyšlenou

Anotace: *-* *+*

Teče voda
plyne, břehy podemílá,
příroda hyne, mráz nezabírá,
škoda...

Ryby hynou,
jak vlny plynou,
ta mračna modré látky,
břeh padá, je vratký.

Ten den,
temný, zvrácený
šla jsi ven,
již osud byl určený.

Pád z velké výšky,
v očích černé křížky,
že varování bylo, ty na to nic,
snad čekala jsi něco víc.

Kdy pro tebe
slilo se nebe
s řekou v jednu tenkou čáru.
Kdy najdou tě, nemá nikdo páru.
Autor Christien, 29.01.2007
Přečteno 592x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí