Přelud

Přelud

Anotace: máte rádi přeludy?..určitě si přečtěte tenhle..

Malými kroky blížil se den,
slunce rozkvetlo ve chvíli, kdy spala svůj sen.
Vzduch svěží byl a ránem čpěl,
její dech ještě spánkem voněl.
Noc odešla spát s pokojem.
Po milování zbyl nádherný vjem.
Byla v něm sama, je nádherný den,
zdál se či nezdál se mi ten sen?
Jsem zmaten.
Autor Diablek, 29.01.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekne, sny jsou , myslenky cloveka .

27.02.2007 01:28:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí