O stromech a lidech

O stromech a lidech

Anotace: Imunitní

 

 

   Stromy se nám klaní k zemi

   tíhou ledu znaveny,

   proč jsou k tomu odsouzeny?

   Proč jsou ledem lámány?

 

   Lidé jsou jen shon a chvat

   těší se jen na návrat,

   na návrat ke svým přijímačům,

   brambůrkům a počítačům.

 

   Stromy venku v chladu,

   lidé v teple a smradu.

Autor rendus, 03.12.2014
Přečteno 576x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, jitka.svobodova, ElaJah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí