Lednová

Lednová

Anotace: ...lednová procházka..

Zimní vánek vločky nese přes pole i úbočí
s meluzínou v řeči pře se,než v tichosti odtančí

do závějí podél cest nabrat spánkem trocha sil
pro mrazivou ratolest hledat v krajině nový cíl

zkřehlé dlaně,očka,tváře dostat se i pod kožich
mrakům pod slunkem záře párat z vaku bílý sníh

zimní vánek vločky hledá chce si s nimi zatančit
ze závějí v kruhu zvedat ty co chtějí v básni snít

zamést pro nás vodní plochu od bruslařských piruet
odfouknout mrakům střechu a slunko nechat prohlížet

cestu v dlouhé aleji pro špacír ruku v ruce
jež spolu se toulají a hřejí láskou zkřehlá srdce
Autor vodnař, 01.01.2015
Přečteno 493x
Tipy 6
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova, Frr, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je moc pěkná....zaslouží si ST

01.01.2015 11:44:59 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí