Mrak

Mrak

Když pohlédnu na nebe,
A vidím ty krásné mraky,
Pak pohlédnu na sebe,
Chtěl bych být mrakem taky,

Bezstarostně, užívat si let,
Plout nad vámi všemi,
Proletět v klidu svět,
Obletět celou zemi,

Krásný to život,
Takto o tom sním,
Být svůj vlastní pilot,
Létám i když sním,

Balím své saky paky,
A letím na nebe,
Poznávat další mraky,
Poznávat sám sebe.
Autor Pan Žloutek, 05.02.2015
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí