Růže rudá

Růže rudá

Anotace: i ta nejkrásnější má trny...

Růže rudá,
Si tak krásná,
Musíš být na sebe hrdá,
Že si tak ůžasná.

Růže rudá,
Tvá barva je okouzlující,
Musíš být na sebe hrdá,
Že tvá vůně je tak omračující.

Růže rudá,
Popleteš hlavu spoustě žen,
Musíš být na sebe hrdá,
Že si občas kouzelná jak krásný sen.

Růže rudá,
Je krásná jedna i tucet,
Musíš být na sebe hrdá,
Že rozdrápeš jakékoli ruce.

Růže rudá,
Trny má i ta nekrásnější,
Musíš být na sebe hrdá,
Že srdce probodáš ať si sebeúžasnější...
Autor Kamen s.r.o., 02.02.2007
Přečteno 505x
Tipy 2
Poslední tipující: Janul-ka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí