Vichr a lijavec

Vichr a lijavec

Anotace: Dnes v noci opět řádil vichr a mé srdce se chloulilo do ulity, kde tiše šumělo moře ...

Vichr dupe
kolem domu
těžce
jak ožralý chlap
netrpí na soucit
drtí všude,
kam si šláp ...

A strom se ohýbá
k zemi,
aby se pomodlil
,, Matičko zle je ,,
všechno uplave
z chlapa leje .

Ten chlap se pomočil
všechno se té žízně bojí
po té vodě
v tvém srdci
jenom rána zeje ...
Autor Howkins, 01.04.2015
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí