Počasí a práce

Počasí a práce

Anotace: Vztekáte se někdy z počasí?? :-)

Bliští se světlo za sklem,

někdy ráno a někdy večer

kolemdoucí jdou pružně kolem

na kolech sviští si někdá běžně

tak podstrčit pod kola jim tyč ladně..

ať skončí vedle v řece.

 

Odpolední ranní

odpolednní ranní

režim není...

 

Já ?? Krysí čumák u ledkách

 

jsem za skly,

pár hodin,

jsem za skly

pět dní v týdnu.

venku teplo

tady chřadnu.

 

 

Jsem za skly a víkend čeká,

a já zas budu celá leklá,

že jsem mokrá jak tady ta řeka.........

 

Z počasí se posrat a na víkend dovolenou si radši nebrat.

Autor Anež, 13.05.2015
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí