Nedohraný zápas

Nedohraný zápas

Anotace: Sportovní zápolení v Africe.

Za míčem se sloni honí,
chtějí vyhrát tak jak loni,
nosorožcům návrh dali,
rádi by si zakopali.

 

Země duní, míč jen lítá,
strhnula se bitva litá,
soudce hroch vše pozoruje,
fauly kartou oceňuje.

 

Zápas končí velmi brzy,
diváky to hodně mrzí,
nosorožci každou chvíli,
nějaký míč poničili.

 

Hlavičkovat když se snaží,
ostrý roh jim plány maří,
každý míč hned propichuje,
tím se celý zápas psuje.

 

Další míče nejsou k mání,
proto končí tohle klání.
nový zápas domlouvají,
kuličky prý teď si dají.




Autor Psavec, 05.11.2015
Přečteno 490x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Eštěěěěě. Skvělá i pro děti. :O) Chce to objednat vagon medicimbalů. ST :oD

05.11.2015 19:36:40 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí