Trochu ostrá pohoda

Trochu ostrá pohoda

Anotace: vzpomínka na jeden jarní den

Sluníčko svítá
ráno mě vítá
snídaně v trávě
čeká mě dnes

Kafíčko piju
kocoura v lýtku rozšafného
zuby má ostré a drápky také
z důvodu zcela nejasného
připadám si jak kočičí dečka
k ukojení mouratého zmetka
Au,au...zas

Na komíně vyluzuje
ranní koncert kos
ostře zpívá svoji píseň
učil se jí dost

Půl hodiny vytrvale
zpívá stále
hrdlčka mu přizvukuje
své sonáty táhlé

Pauzu si dal,svou lásku hledal
zda mu ji nikdo nevyfouk
ujistil se,znovu zpívá
svou písničku rozvernou

Sedím stále,v kočičím sále
drápky mám v lýtku kocouří...

2.5.2005
Autor Lupus, 06.02.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle byl nějaký omyl zcela jistě!!
Mourek ležel na svém obvyklém místě
kousíček od ohniště, před sebou misku smetany,
toho dne neztratil se ani na krok od baby!!!

:o))

10.02.2007 14:46:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí